Vaste bootliften

Onze Vaste Bootlift systemen zijn uniek betreffende het lage onderhoud en de lange levensduur. Daarnaast voorzien ze in groot gebruiksgemak met verschillende belangrijke veiligheidsfeatures. De bootlift aandrijving wordt verkregen door de gepatenteerde SEA-drive transmissie, deze aandrijving is zeer krachtig en bijna geheel geluidloos en onderhoudsarm, dit komt doordat het drive-systeem compleet gesloten is uitgevoerd met smeervloeistof in deze gesloten casing. Alle gebruikte bootlift materialen bestand tegen het maritieme milieu, wat een zeer lange levensduur met zich meebrengt. Dit op zichzelf is natuurlijk logisch, echter onze lifttechniek gepositioneerd boven het wateroppervlak doordat zij geplaatst worden op palen of beschoeiing. Dit maakt onze systemen zeer duurzaam in tegenstelling tot anderen!

Klik op de foto voor meer informatie over de 4 verschillende typen vaste bootliften.

 

Onze verschillende vaste bootlift systemen zijn geschikt voor alle watersoorten, of het nu getijde water is met hoogte verschil of stilstaand water. Ook leveren wij liftsystemen die bijna compleet weggewerkt kunnen worden, bijvoorbeeld onder een loopsteiger, hierdoor wordt uw uitzicht niet of nauwlijks belemmerd. Een Hooch watersport bootlift kan dus aan al uw mensen voldoen. De keuze voor een juist liftsysteem hangt af van verschillende factoren, wij helpen u graag bij het maken van de keuze.

In samenwerking met Goldenboatlifts USA zijn de producten doorontwikkeld tot de huidige standaard en hierdoor ook ISO en CE gecertificeerd. De vaste bootlift systemen zijn momenteel leverbaar vanaf 680kg tot 120.000kg en geschikt voor zowel motor- en zeilboten.

Naast deze standaard product range bieden wij sinds kort ook service platform liften. Deze meer bedrijfsmatige lift uitvoering maakt het mogelijk om ook onderhoud uit te voeren aan de gelifte schepen dit middels een aluminium platform. De mazimale capaciteit van de serviceliften bedraagt momenteel 100.000kg en geschikt voor motor- en zeilboten.

4 poot bootlift

8 poot bootlift

Elevator

Gatorvator