Hooch Watersport

 

Hooch Watersport is de eerste aanbieder van bootlift systemen en storage equipment producten in Nederland en heeft een lange ervaring in het bouwen van bootliften en boothuizen voor de particuliere- en zakelijke markt. Onze adviezen betreffende welk systeem het best past bij uw locatie en welke voorzieningen nodig zijn om uw boot veilig en stabiel te hijsen komen voort uit deze ervaring.

Onze verschillende typen vaste bootlift systemen zijn uniek betreffende het lage onderhoud en lange levensduur. Dit komt doordat het drive-systeem compleet gesloten uitgevoerd is en alle gebruikte materialen bestand zijn tegen het maritieme milieu. Dit op zichzelf is natuurlijk logisch, echter is onze lift techniek ook gepositioneerd boven het wateroppervlak. Dit maakt onze systemen zeer duurzaam en onderhoudsarm in tegenstelling tot anderen! Onze complete product range omvat ook drijvende bootlift systemen die ontworpen zijn conform dezelfde principes van laag onderhoud en lange levensduur.

Sinds de oprichting van het Hooch Watersport in 2001 zijn wij klantgericht en service minded te werk gegaan. Dit heeft geresulteerd in een grote klantenkring welke wij momenteel nog regelmarig bezoeken voor kleine onderhoudswerkzaamheden en / of aanpassingen aan de bootlift indien een nieuw schip is aangekocht en gelift moet worden.

Een Hooch watersport bootlift zogt voor waarde behoud van uw boot en vergroting van uw recreatie plezier middels één druk op de knop.

Hebt u vragen of wilt u contact met ons dan staan wij voor u klaar.